Rouwboeket

Afscheid nemen, een van de moeilijkste dingen in het leven. Een waardig afscheid is het laatste wat u kunt doen, daarom zullen wij altijd ons uiterste best doen om te zorgen voor bloemen die bij iemand passen, helemaal naar uw wens.

 


 

Mogelijkheden rouwstuk/rouwboeket

Er zijn diverse mogelijkheden voor rouwboeketten. Die mogelijkheden bespreken wij graag met u persoonlijk als familie of nabestaanden. Rouwbloemen kunnen gebonden worden als rouwboeket, maar ook gestoken worden in Oasis als rouwstuk. Rouwstukken zijn er in verschillende vormen zoals een Biedermeier, op groep gestoken stuk, diverse hartvormen (open en gesloten) en maten, maar ook een kistbedekking van bloemen behoort tot de mogelijkheden.

 

Bij een rouwstuk worden de bloemen in Oasis gestoken. De Oasis neemt het water op en geeft het weer af aan de bloemstelen die in het rouwstuk gestoken zijn. Dit zorgt er voor dat de bloemen langer mooi blijven omdat ze van water voorzien blijven. Bij een rouwboeket is dit niet geval. Een rouwboeket wordt op zo’n manier gebonden dat de achterzijde plat is en het boeket makkelijk neergelegd kan worden. Bij een rouwboeket zijn de bloemstelen zichtbaar en ligt het boeket droog. Een rouwboeket is dan ook voornamelijk geschikt om op de dag van de uitvaart mee te nemen, mits het op een vaas gezet kan worden de dagen ervoor. Wij kunnen hiervoor ook leenvazen verzorgen. 

 

Traditioneel of modern rouwstuk?

U kunt kiezen uit een traditioneel rouwstuk of juist kleurrijk met veldbloemen.

 

Wij hebben diverse boeken beschikbaar waaruit u een keuze kunt maken welk rouwstuk of rouwboeket het beste past bij hetgeen waar de overledene het meeste van hield. Het formaat, de vorm van het rouwstuk en de soorten bloemen kunnen altijd volledig aangepast worden.

 

Rouwlint

Misschien heeft u zelf een idee van wat u op het lint wilt hebben, maar mocht dat niet zo zijn, dan hebben wij diverse voorbeeldteksten die u kunnen helpen met de juiste woorden voor bij het afscheid van uw dierbare. Er zijn verschillende kleuren lint beschikbaar voor aan uw rouwboeket of rouwstuk. De meest gebruikte kleuren zijn crème en wit, maar wij hebben ook diverse andere kleuren lint zodat we dit eventueel aan kunnen passen aan de kleur van uw rouwboeket.U kunt uw rouwstuk of rouwboeket met ons bespreken in onze winkel in Strijen, maar u kunt ook direct online bestellen. Als u vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen via 078-6741411 of langskomen in onze winkel in Strijen.

Rouwstuk-veldbloemen-
Rouwboeket Ovaal kleurrijk
rouwboeket-rouwbloemen-pastel
Rouwstuk-veldbloemen
rouwstuk-hart-bont
rouwstuk-rouwboeket-orchidee
rouwstuk-druppel-wit-groen
Rouwstuk-open-hart-wit
Rouwstuk-vlinder-kleurrijk
rouwstuk-op-groep-orchidee-roos
rouwstuk-op-groep-wit-roze
rouwboeket-biedermeier-veldbloemen

Bloemsierkunst van der Steeg
Boskade 5
3291 AC Strijen

078-6741411
info@bloemsierkunstvdsteeg.nl

KvK: 80985262
Bank: NL02RABO0361804490 

Openingstijden:
Maandag     Gesloten
Dinsdag       8:30 - 17:30
Woensdag   8:30 - 17:30
Donderdag  8:30 - 17:30
Vrijdag         8:30 - 17:30
Zaterdag     8:30-16:00

 

Informatie
Privacy statement
Algemene voorwaarden
Over ons
Contact

 

 

 

Bloemsierkunst van der Steeg

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie