Over ons

Bloemsierkunst van der Steeg is al sinds 1927 gevestigd in Strijen. Ooit begonnen als kwekerij en uitgegroeid tot specialist in bloemen, kamerplanten en speciaal bloemwerk als bruidsboeketten en rouwboeketten.

 


 

Met een winkeloppervlakte van 1000 m2 bieden wij daarnaast ook een ruim aanbod in binnen-en buitenpotten en woonaccessoires. Ons creatieve team denkt graag mee in het samenstellen van een boeket, plant-pot combinatie of het afstemmen van accessoires om uw woonkamer nog gezelliger en stijlvoller in te richten. 

 

Het team

Met het gezellige en creatieve team in onze winkel in Strijen doen wij elke dag weer ons uiterste best om jou blij te maken met de mooiste bloemen. Al onze mensen zijn opgeleid tot bloemist en bezitten de nodige vakkennis voor het maken van een boeket, bruidsboeket of rouwboeket of iets creatiefs met leuke woonaccessoires voor in huis. 

 

Fleurop

Al sinds 1988 zijn wij aangesloten bij Fleurop. Via deze verzendorganisatie kunnen wij er voor zorgen dat je bloemen wereldwijd bezorgd kunnen worden. Voor Nederland geldt: voor 12:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd.

Geschiedenis

Bloemsierkunst van der Steeg is opgericht in 1927 als kwekerij van diverse binnen-en buitenplanten door Gerrit van der Steeg. Vanaf de jaren ’50 zijn ook de 2 zonen Koos en Dirk in het bedrijf gekomen en is de kwekerij geprofessionaliseerd. Later ging er steeds meer verkoop plaats vinden direct vanuit de kwekerij, maar ook van snijbloemen die ingekocht werden. Zo ontstond er een combinatie van kwekerij en winkel waar ook boeketjes werden gemaakt en er ook vazen en potten bij verkocht werden. Vanaf 1988 hebben Gert (zoon van Koos) en Corry het bedrijf overgenomen, is de kwekerij opgeheven en is de kas volledig gerenoveerd. Zij zijn zich gaan richten op de verkoop van bloemen, kamerplanten en in de loop van de tijd ook steeds meer op potten en woonaccessoires. In 1996 is er een stuk aangebouwd waardoor het totale winkeloppervlak 1000 m2 werd. Tot op de dag van vandaag staan wij voor kwaliteit, creativiteit, een zeer ruim assortiment en denken wij graag met je mee. Ben je op zoek naar een bloemist in Strijen? Je bent van harte welkom in onze winkel aan de Boskade in Strijen.

 

 

 

 

Bloemsierkunst van der Steeg
Boskade 5
3291 AC Strijen

078-6741411
info@bloemsierkunstvdsteeg.nl

KvK: 80985262
Bank: NL02RABO0361804490 

Openingstijden:
Maandag     Gesloten
Dinsdag       8:30 - 17:30
Woensdag   8:30 - 17:30
Donderdag  8:30 - 17:30
Vrijdag         8:30 - 17:30
Zaterdag     8:30-16:00

 

Informatie
Privacy statement
Algemene voorwaarden
Over ons
Contact

 

 

 

Bloemsierkunst van der Steeg

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie