Bloemen

Bloemen zijn er voor iedere gelegenheid. Ze brengen kleur in een neutrale woonkamer of brengen juist rust in een levendige ruimte.
Bloemen helemaal in jouw stijl!

 


 

Bij ons kun je zelf aangeven welke bloemen je in je boeket wilt hebben, in principe stel je het dus helemaal zelf samen en waar nodig kunnen wij je hier natuurlijk in adviseren. Met een ruim assortiment van minimaal 50 bloemsoorten bieden wij een ruime keuze voor ieder interieur en iedere stijl. Wij maken waar jij van houdt.

 

Bloemen voor iedere gelegenheid

Bloemen op tafel in je woonkamer geven een bepaalde sfeer in huis, ze zorgen voor gezelligheid! Bloemen horen bij blijde momenten, zoals een bruiloft, verjaardagen, jubilea, het behalen van een diploma of een geboorte, maar ook bij moeilijke momenten als een uitvaart. Wij verzorgen bloemen voor ieder moment, helemaal in jou/jullie stijl.

 

Inkoop van verse bloemen

Wij kopen onze bloemen en planten zelf in op de veiling in Naaldwijk om de kwaliteit van onze bloemen zo hoog mogelijk te houden. Diverse bloemen en planten kopen wij ook rechtstreeks bij de kweker. Bij de inkoop van bloemen en planten kijken wij ook naar de duurzaamheids-certificering (MPS-A) van kwekers, zodat ons assortiment altijd voor een gedeelte uit duurzaam geteelde bloemen en planten bestaat.

 

Ieder seizoen andere soorten bloemen

Bloemen zijn een heel seizoensgebonden product. Ieder seizoen en soms iedere maand zijn er weer andere soorten bloemen verkrijgbaar waar wij de mooiste boeketten mee kunnen maken. Voor gelegenheden zoals bijvoorbeeld een bruiloft zullen wij hier met het bespreken van de bloemen altijd rekening mee houden.

 

Bezorging van je boeket bloemen

Wij bezorgen iedere dag bloemen in de hele Hoeksche Waard. Rouwbloemen bezorgen wij eventueel ook in Rotterdam en de Drechtsteden. Als je voor 12:00 je boeket bloemen bestelt wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Wij zijn aangesloten bij Fleurop waardoor wij orders door kunnen geven naar collega bloemisten en dus door heel Nederland en in het buitenland jou boeket kunnen bezorgen.

 

Verzorging van bloemen

Als je een boeket bloemen ontvangt wil je hier natuurlijk zolang mogelijk van genieten. Onderstaande tips helpen hierbij!

  • Zorg voor een schone vaas
  • Doe de bloemenvoeding in de vaas
  • Vul de vaas met koud water
  • Snijd/Knip de bloemen voor ze op de vaas gaan altijd even schuin aan met een scherp mes of een scherpe snoeischaar voor de juiste lengte, maar vooral om ervoor te zorgen dat de bloemen het water en de voeding optimaal op kunnen nemen.
  • Heerlijk genieten van je prachtige boeket bloemen

3 Boeket roze geel
5 Boeket Zonnebloemen
11 Boeket geel wit blauw
1 Boeket roze paars
2 Boeket kleurrijk
6 Boeket paars roze
7 Boeket rood geel roze
13 Boeket paars blauw
9 Boeket hortensia
Boeket-bloemen-stijlvol-wit
10 Boeket geel wit blauw
4 Boeket paars hardroze
boeket-bloemen-wit
8 Boeket roze Hortensia
12 Boeket paars blauw

Bloemsierkunst van der Steeg
Boskade 5
3291 AC Strijen

078-6741411
info@bloemsierkunstvdsteeg.nl

KvK: 80985262
Bank: NL02RABO0361804490 

Openingstijden:
Maandag     Gesloten
Dinsdag       8:30 - 17:30
Woensdag   8:30 - 17:30
Donderdag  8:30 - 17:30
Vrijdag         8:30 - 17:30
Zaterdag     8:30-16:00

 

Informatie
Privacy statement
Algemene voorwaarden
Over ons
Contact

 

 

 

Bloemsierkunst van der Steeg

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie