Bloemen­­abonnement

Iedere week genieten van de mooiste bloemen zonder er naar om hoeven te kijken? Dat kan met een bloemenabonnement!

 


 

Particuliere bloemen­abonnementen

Wil je een origineel cadeau geven voor een verjaardag, huwelijk of andere feestelijke gelegenheid of gewoon helemaal lekker voor jezelf, dan is een bloemenabonnement misschien wel het perfecte cadeau! Wij bieden ook bloemenabonnementen speciaal voor jou.

 

Een particulier abonnement is al mogelijk vanaf € 16,50 per levering (informeer naar de voorwaarden). Bezorging van je abonnement in Strijen, Mookhoek, Strijensas, Maasdam, Puttershoek en ’s-Gravendeel is gratis.

 

Zakelijke bloemen­abonnementen

Voor diverse bedrijven in de Hoeksche Waard verzorgen wij iedere week of iedere 2 weken een mooi boeket verse bloemen via ons bloemenabonnement. Wij leveren uw bloemenabonnement compleet op voedingswater in een mooie leenvaas. Het enige wat u nog hoeft te doen is te genieten van bloemen en misschien tussendoor 1x het water bijvullen. Als u van te voren bepaalde wensen heeft qua kleuren of soorten bloemen dan zullen wij daar uiteraard rekening mee houden.

 

Bloemenabonnement voor jubilea en verjaardagen

Wilt u een boeket bloemen geven aan uw medewerkers voor verjaardagen en jubilarissen? Met een abonnement zorgen wij er voor dat u er geen omkijken meer naar heeft. U kunt per maand, kwartaal of per jaar de data doorgeven waarop wij de boeketten mogen bezorgen. Wij kunnen bezorgen op het betreffende huisadres, maar ook op uw zakelijke adres zodat u het boeket zelf kunt overhandigen.

 

Kantoorbeplanting

Heeft u nog geen groene planten in uw kantoor? Wij leveren en onderhouden kantoorbeplanting/interieurbeplanting. Naast het geven van een natuurlijke uitstraling aan uw kantoor hebben planten ook diverse andere functies. Planten hebben een luchtzuiverende functie en kunnen de luchtkwaliteit op uw werkplek verbeteren.


Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw kantoor of werkruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact

bloemen-abonnement-kantoor
bloemstuk-kantoor
bloemen-abonnement
kantoorbeplanting-bloemist-strijen
kantoorbeplanting-hoeksche-waard
kantoorbeplanting-kunstbloemen

Bloemsierkunst van der Steeg
Boskade 5
3291 AC Strijen

078-6741411
info@bloemsierkunstvdsteeg.nl

KvK: 80985262
Bank: NL02RABO0361804490 

Openingstijden:
Maandag     Gesloten
Dinsdag       8:30 - 17:30
Woensdag   8:30 - 17:30
Donderdag  8:30 - 17:30
Vrijdag         8:30 - 17:30
Zaterdag     8:30-16:00

 

Informatie
Privacy statement
Algemene voorwaarden
Over ons
Contact

 

 

 

Bloemsierkunst van der Steeg

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie