Bruidsboeket

Bloemen maken jullie bruiloft helemaal af, daarom mogen deze niet ontbreken op deze speciale dag.

 


 

Wij bespreken graag jullie wensen voor het bruidsboeket en de bruiloft om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Naast het bruidsboeket kun je denken aan bruidegomcorsage en corsages voor de daggasten. Daarnaast behoren ook de autoversiering en aankleding van de kerk, trouwlocatie of feestlocatie tot de mogelijkheden. 

 

Bruidsboeket naar jullie smaak!

Tijdens jullie bruiloft willen jullie een bepaalde sfeer creëren. Wellicht hebben jullie voorkeur voor een bepaalde kleur kleding van jullie gasten of trouwen jullie in vintage stijl. Wij passen de bloemen zo veel mogelijk aan zodat dit een mooi geheel vormt met de voorkeurskleuren en jullie thema en stijl. Of het nu gaat om een boeket in pasteltinten of kleurrijke zomerbloemen of jullie meer houden van een klassieke/traditionele stijl of een moderne stijl het is allemaal mogelijk.Een bruidsboeket helemaal naar jullie smaak!

 

In een gesprek zullen wij alle tijd nemen en aandachtig luisteren naar jullie wensen om te zorgen dat de bloemen voor jullie bruiloft met de grootste zorg worden uitgekozen en volledig aansluiten op jullie wensen.Veel soorten bloemen zijn seizoensgebonden. Voor jullie bruidsboeket zullen wij ons best doen om ook aan het begin of aan het einde van het seizoen waarin de door jullie gekozen bloemen beperkter beschikbaar zijn toch de bloemen in te kopen die jullie het liefst in het uitgekozen boeket willen hebben.

 

 

 

Bruidsboeket

Je bruidsboeket kan op 2 manieren worden gemaakt: als handgebonden boeket of draadgebonden boeket. Bij een handgebonden bruidsboeket worden de stelen meestal gedeeltelijk afgewikkeld met lint of touw.Bij een draadgebonden bruidsboeket worden alle stelen op natte watje gezet voor het behoud van de kwaliteit van de bloemen in je bruidsboeket en worden deze omwonden met draad om een andere vorm te kunnen creëren.

 

Corsages

Bij de corsage van de bruidegom zullen wij uiteraard dezelfde bloemen terug laten komen als in het bruidsboeket, zodat dit jullie helemaal bij elkaar passen. De bruidegomcorsage en eventuele corsages voor de daggasten kunnen aan de kleding worden bevestigd met een speldje of met een magneetje. Het voordeel van een magneet is dat er geen gaatje in de kleding achterblijft.

 

Auto & Locatie

Versiering van de auto en de locatie behoren bij ons ook tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen jullie denken aan bloemen bevestigd op de motorkap van de auto of bloemen aan de spiegels. Op de locatie kunnen we bloemen verzorgen voor op de tafels tijdens het diner of bloemen opgemaakt in vazen of op een zuil op jullie feestlocatie of aan de banken in de kerk.

Jullie zijn van harte welkom in onze winkel. Mochten jullie van te voren een afspraak willen maken dan is dat telefonisch, per mail of via contact op onze website mogelijk.

ruidsboeket
bruiloft-bloemen-auto
bruidsboeket-pioenrozen
corsage-roos-sweet-avalanche
bruidsboeket-witte-gerbera
bruidsboeket-blauw-wit
bruidsboeket-landelijk
bruidsboeket-pastel-rozen-gerberas
bloemen-bruiloft-ford
bruidsboeket-bruidsmeisje

Bloemsierkunst van der Steeg
Boskade 5
3291 AC Strijen

078-6741411
info@bloemsierkunstvdsteeg.nl

KvK: 80985262
Bank: NL02RABO0361804490 

Openingstijden:
Maandag     Gesloten
Dinsdag       8:30 - 17:30
Woensdag   8:30 - 17:30
Donderdag  8:30 - 17:30
Vrijdag         8:30 - 17:30
Zaterdag     8:30-16:00

 

Informatie
Privacy statement
Algemene voorwaarden
Over ons
Contact

 

 

 

Bloemsierkunst van der Steeg

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie